Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011


Παραλίες στην Σκιάθο.


Οι Κουκουναριές είναι μια από τις πιο φημισμένες παραλίες ολόκληρης της Μεσογείου και βρίσκεται στα νοτιοδυτικά του νησιού σε απόσταση 13 περίπου χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από την Σκιάθο.
Η πανέμορφη μικρή αμμουδερή παραλία Μικρή Μπανάνα βρίσκεται 14 περίπου χιλιόμετρα δυτικά από την πόλη της Σκιάθου στο νότιο μέρος του δυτικού άκρου του νησιού, ένα περίπου χιλιόμετρο δυτικότερα από τις Κουκουναριές.
Η πανέμορφη αμμουδερή παραλία Μπανάνα βρίσκεται 14 περίπου χιλιόμετρα δυτικά από την πόλη της Σκιάθου στο νότιο μέρος του δυτικού άκρου του νησιού, ένα περίπου χιλιόμετρο δυτικότερα από τις Κουκουναριές.Το όνομά της το οφείλει στο ιδιόμορφο σχήμα της που μοιάζει με αυτό του ομώνυμου εξωτικού φρούτου.
Η μεγάλη αμμουδερή παραλία της Φτελιάς βρίσκεται 4 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από την πόλη της Σκιάθο.Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για διαμονή στον αναπτυσσόμενο τουριστικό οικισμό γύρω από την παραλία.
Η αμμουδερή παραλία Αμπελάκια μοιάζει να είναι η συνέχεια της φημισμένης παραλίας Κουκουναριές πίσω από κάποια μικρά βράχια και βρίσκεται στα νοτιοδυτικά του νησιού σε απόσταση 13,5 περίπου χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από την Σκιάθο.
Η όμορφη αμμουδερή παραλία Αγία Ελένη βρίσκεται 14 περίπου χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από την πόλη της Σκιάθου στο δυτικό άκρο του νησιού, ένα περίπου χιλιόμετρο δυτικότερα από τις Κουκουναριές. Το όνομά της το οφείλει στο ομώνυμο εκκλησάκι που ξεχωρίζει με το άσπρο του χρώμα ανάμεσα στο πυκνό πράσινο των δέντρων, το γαλάζιο της θάλασσας και το χρυσαφί της άμμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου