Πέμπτη 7 Απριλίου 2011



Διασκέδαση στην Ίο

Η Ίος και η Μύκονος είναι τα πιο διάσημα νησιά στις Κυκλάδες και σε όλη την Ελλάδα, για τη νυχτερινή τους ζωή! Πολλοί είναι αυτοί που επισκέπτονται την Ίο για να ζήσουν σε ξέφρενους ρυθμούς διασκέδασης, μια μοναδική εμπειρία. Το νησί των parties είναι γεμάτο bars και clubs, που είναι συγκεντρωμένα στη χώρα. Το party ξεκινά νωρίς το απόγευμα στην παραλία, στα beach bars και συνεχίζεται στα club της χώρας, μέχρι την ανατολή του ηλίου. Το καλοκαίρι η νυχτερινή ζωή στην Ίο απογειώνεται και το όλο το νησί χορεύει και πίνει σε τρελούς ρυθμούς. Τα σοκάκια της πόλης είναι γεμάτα από κόσμο κάθε ηλικίας, που διασκεδάζει 24 ώρες το εικοσιτετράωρο! Αν είστε party lover, σίγουρα θα ζήσετε μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης και θα θέλετε να γυρίσετε στην Ίο ξανά και ξανά! Απελευθερώστε το μυαλό σας, κάντε μια βόλτα στο νησί και επιλέξτε το μαγαζί που σας ταιριάζει για μια αξέχαστη νύχτα!

Aftershock Night Club

Θα το συναντήσετε στον κεντρικό δρόμο του νησιού, στη Χώρα. Είναι από πιο δημοφιλή club στην Ίο γιατί διοργανώνει συνεχώς special events. Το καλοκαίρι φιλοξενεί μερικούς από τους πιο διάσημους DJs της Ελλάδας και του εξωτερικού. Το φιλικό προσωπικό, οι επαγγελματίες χορευτές και η δυνατή μουσική θα σας ενθουσιάσουν!

Disco 69 Club

Υπάρχει από το 1974 και είναι από τα πιο παλιά club στην Ίο. Βρίσκεται στην κεντρική πλατεία, στη Χώρα και σας περιμένει για να περάσετε μια ξεχωριστή βραδιά, γεμάτη εκπλήξεις! Δυνατή μουσική, ποτό και ασταμάτητος χορός είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν το σκηνικό στο Disco 69 club.

Red Bull Bar

Θα το βρείτε στην κεντρική πλατεία της χώρας και σίγουρα δεν θα το προσπεράσετε! Η δυνατή μουσική θα σας προσελκύσει στον όμορφο ανοιχτό χώρο! Είναι σημείο συνάντησης για όλους νωρίς το βράδυ, πριν συνεχίσουν οπουδήποτε αλλού τη διασκέδασή τους.

Jungle Bar (Ex Dubliner)

Το πρώην Dubliner bar επανέρχεται ανακαινισμένο και δυναμικό στη νυχτερινή ζωή της Ίου, με νέο όνομα Jungle bar. Είναι γεμάτο κόσμο κάθε βράδυ, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Δεν θα βαρεθείτε ποτέ, γιατί κάθε νύχτα είναι διαφορετική, με special events που θα σας εκπλήξουν!

Slammer Bar

Φημίζεται για τα μοναδικά κοκτέιλ τεκίλας που σερβίρει και το έμπειρο προσωπικό είναι έτοιμο να σας προσφέρει ότι επιθυμείτε! Με παρουσία 20 χρόνων στη νυχτερινή ζωή του νησιού, σε ένα πλήρως ανακαινισμένο περιβάλλον, θα ζήσετε μια μοναδική εμπειρία. Θα το βρείτε στη Χώρα, στην κεντρική πλατεία του νησιού.

Flames Bar

Οι Φλόγες είναι συνώνυμο του party στο νησί της Ίου! Αν είστε party lover μην παραλείψετε να το επισκεφτείτε και να ζήσετε μια πραγματικά καυτή νύχτα διασκέδασης! Είναι ανοιχτό από το απόγευμα, μέχρι νωρίς το πρωί και είναι γεμάτο κόσμο που χορεύει υπό τους ήχους ελληνικής και ξένης μουσικής.

Far Out Beach Club

Στην περιοχή του Μυλόποτα, σε ένα πλήρως οργανωμένο συγκρότημα με πολλές δραστηριότητες, βρίσκεται το Far out beach club. Με θέα τη θάλασσα, με δυνατή μουσική και μοναδικά κοκτέιλ θα διασκεδάσετε μέχρι το πρωί. Το περιβάλλον είναι υπέροχο και η ατμόσφαιρα πολύ φιλική.

No Name Club

Βρίσκεται στη χώρα του νησιού και είναι το πιο αντιπροσωπευτικό μέρος για μια βραδιά ελληνικής διασκέδασης! Είναι πολύ δημοφιλές για τους κατοίκους και τους επισκέπτες, αφού χαρίζει μια ελληνική βραδιά με ελληνική, μοντέρνα και παραδοσιακή μουσική! Θα σας κρατήσει σίγουρα το κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου